Lichidare stoc piese auto

De ce sa cumperi cand este lichidare stoc piese auto

Ce faci cand ai ceva timp liber si vrei sa il petreci cat mai eficient? In cazul meu lucrurile sunt destul de simple. Deschid laptopul si incep sa caut prin magazinele online piese pentru masina. Am o masina destul de scumpa si pretentioasa si mai mereu ajung la service de teama sa nu se strice ceva important. Si cand ajungi in service e bine sa ai piese la tine in caz ca nu le mai gasesti pe stocul lor. In online piesele sunt mai ieftine, comenzile se plaseaza rapid, livrarile se fac de obicei in 48 de ore sau chiar mai repede.

Partea frumoasa este ca uneori poti sa nimeresti lichidari de stoc piese originale  si atunci cu acelasi buget pastrat pentru doua sau trei piese iti cumperi vreo sase. Lichidarile de stoc apar de obicei la final de sezon sau in perioadele in care apetitul pentru cumparaturi e mai mare, atunci cand un anumit comerciant vrea sa isi vanda cat mai mult din marfa aflata pe stoc. Norocul meu a fost ca am gasit poate cele mai tari lichidari de stoc piese originale vw (pentru ca eu am un golf), am avut reduceri si de 50-60% din pretul de raft, livrari rapide si piese originale de calitate pe care in alte conditii nu stiu daca mi le permiteam. Dupa ce am studiat oferta am putut comanda tot ce am avut nevoie, consultantii m-au sfatuit ce sa aleg in functie de modelul masinii mele, am putut compara online piesele ce urmau sa fie comandate.

Garantia oferita si calitatea buna a pieselor de comandat m-au determinat sa mai comand cate ceva de la ei ca sa nu scap ofertele atat de bune. Dupa o sesiune de shopping online de vreo cateva minute m-am ales cu tot ce-mi trebuie pentru motor si pentru sistemele principale ale masinii, preturile au fost micute, asa ca am mai avut bani si de alte cumparaturi online. Pe viitor am sa urmaresc lichidarile de stocuri pentru mai multe oferte excelente si preturi cat mai interesante la produsele pentru masina mea.