CUM POTI FOLOSI MILEURILE ?

Cum poti folosi mileurile pe care le ai prin casa pentru a le da o noua utilitate

Pentru multi dintre noi, mileul este acela care ne aminteste de anii copilariei noastre, de casa bunicilor sau a parintilor nostri, care pretuiau il nespus de mult. Era semnul distinctiv cu rol decorativ, care se potrivea asa de bine asezat sub bibelourile atent slefuite din portelan de pe vremea aceea. Acum, ele au ramas doar o amintire sau doar un gand melancolic, deoarece nu mai este de actualitate, insa cu 20 de ani in urma cine nu avea mileuri pe masuta din sufragerie era non modernist. In zilele noastre, cu totul si cu totul alte obiecte au primit o nota primordiala, fara de care nu ne putem imagina amenajarea casei, cum ar fi: statuete, sofa, sau alte obiecte decorative de exceptie.

Insa, chiar si asa, in anul in care traim, continuam sa vorbim despre mileuri dar sub totul o alta forma. Exista o multitudine de idei deosebite pentru a da o noua folosinta acestor accesorii. Asadar, din mileurile bunicii puteti face un abajar minunat, decorand o lampa mai veche si transformandu-i cumva infatisarea. De asemenea, aceste mileuri pot fi foarte folositoare si in bucatarie, pentru a da forma fursecurilor si biscuitilor tai favoriti. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti o bucata curata de material si sa o presezi pe aluat, pentru a obtine un design spectaculos.

Si aleea din gradina poate primi o alta infatisare daca imbraci anumite pietre din gradina in milieu sau, cu putina imaginatie, poti face chiar si o alee decorativa. Daca nu ai auzit pana acum de borcane decorative, este momentu ideal sa afli cum le poti reamenaja. In aceste borcane  poti pune o lumanare parfumata, si o poti decora in exterior cu mileuri, aplicandu-le pe toata suprafata exterioara a acestora, in diferite forme. Si alte cutii din bucatarie, folosite pentru tot felul de trebuinte, le poti ornamenta cu milieuri vechi, si le dai un look nou si atragator.