ATITUDINE DE SUCCES

Succesul începe prin a dezvolta şi a menţine o atitudine de succes. Pur şi simplu, toţi perfomerii de top au aşteptarea că vor avea succes, iar din această cauză ei își asumă acțiuni care îi conduc la atingerea obiectivelor, şi astfel devin de succes.

Este atitudinea lor mentală care le permite să întâmpine obstacole, piedici şi eşecuri temporare cu o nouă soluţie de a rezolva sau de a încerca să rezolve, ori să încerce ceva diferit, până când au succes. Asta îi face pe ei unul din producătorii de top de 20%.

În schimb, cealaltă parte de 80%, se aşteaptă ca lucrurile să fie dificile, deja au acceptat ideea că ar putea să nu aibă succes şi sunt uşor descurajaţi când lucruile nu merg cum vor ei. Această atitudine le permite să justifice şi să accepte rezultatele pe care le obţin.

Dacă te gândești serios în a-ți schimba cariera şi viaţa, atunci prima oară trebuie să pui în practică schimbarea atitudinii mentale. Adoptă cele 5 atitudini mentale ale învingătorilor pentru a-ți schimba drastic modul de a gândi şi a-ți schimba rezultatele permanent.

1. Înţelege legea. Există multe legi absolute în univers – legea gravitaţiei, legile matematicii, etc. Cea mai puternică lege când vine vorba de succes este legea atracţiei. Pe scurt, tot ce păstrezi în conştiinţa ta, se va manifesta în viaţa ta.

Deci, dacă nu îți plac rezultatele tale, atunci uită-te la sursa acestora (gândurile tale, aşteptările şi credinţele), şi lucrează pentru a le schimba. După ce vei face acest lucru rezultatele tale se vor schimba în mod automat.

2. Nu mai da vina pe altceva.
 Atât de mulţi oameni dau vina pe economie, pe lead-uri, pe zonă, pe şef, pe familie, etc., pentru eşecul lor. Dar adevărul este: Ești 100% responsabil pentru viaţa ta și pentru rezultatele tale. Învingătorii acceptă acest fapt şi de aici acumulează puterea. Când accepţi responsabilitatea 100% , obţii accesul la 100% din soluţii.

3. Nu te mai consuma. Succesul este foarte uşor de obţinut, deoarece toate rezultatele sunt defapt o proiecţie (o manifestare psihică) a ceea ce deţinem în conştiinţă (credinţele noastre). Motivul pentru care multe persoane se chinuie (şi nu reuşesc) este din cauză că încearcă să obţină ceva înainte să-şi schimbe atitudinile mentale.

Învingătorii recunosc şi lucrează la schimbarea atitudinilor şi credinţelor în primul rând, iar apoi aceştia vor întreprinde, simplu şi uşor, acţiunile care conduc la realizarea obiectivelor lor.

4. Trăieşte formula vieţii. Majoritatea oamenilor trăiesc sub falsa impresie că dacă AU mulţi bani, vor FACE lucruri care să le permită să fie FERICIŢI. Defapt este total pe dos.

Adevărata formulă a succesului este SĂ FII întâi, actionează, simte şi trăieşte în mintea ta, ca şi când deja ţi-ai atins obiectivul, iar apoi vei FACE în mod natural lucrurile (întreprinde acţiunile) care vor permite să AI ceea ce îţi doreşti. Aceasta este adevărata formulă a vieţii, iar cu cât o trăieşti mai repede, cu atât vei obţine mai repede succesul.

5.Nu îţi mai face griji. Toate gândurile se materializează. Dacă te îngrijorezi constant că nu ai destui bani, nu vei avea niciodată destui. Dimpotrivă, dacă dezvolţi o conştiinţă a banilor, vei atrage toţi banii de care ai nevoie. Crede-mă, sunt destui bani în lume pentru a avea tot ce îţi doreşti.

Analizează-ţi gândurile cu grijă, chiar înainte să adormi, şi atunci când te trezeşti. Apoi întreabă-te,”Ce vreau să obțin de la univers în fiecare zi?”. Şansele sunt, ca ceea ce îţi doreşti să ai deja în viaţa ta.

Sper că aceste 5 atitudini mentale ale învingătorilor să rezoneze cu tine. La fel ca şi gravitatea, acestea lucrează în viaţa ta chiar dacă le practici conştient sau nu. Cheia este să le înţelegeţi şi să le folosești cu un scop, pentru a-ți atinge rezultatele dorite. Odată ce faci asta, vei avea succes la fel cum ai și cei din top 20%.