Amenajarea bucatariei

Amenajarea bucatariei , cateva idei ingenioase

Bucataria este pentru multi o pasiune iar pentru cativa doar o necesitate. Indiferent unde ne clasam, stim cu totii ca activitatea in bucatarie nu se incheie niciodata, ci ia doar mici pauze. Fie ca gatiti sau faceti curatenie, bucataria devine adesea un spatiu al provocarilor peste care treceti cu multa rabdare, mai ales atunci cand cei mici vin in spatele dumneavoastra si strica tot intr-o clipita. De aceea, va atragem atentia cu cateva sfaturi practice am zice noi si cateva indemnuri haioase care de indata ce sunt puse in practica, va veti desfasura activitatile din bucatarie in mod dinamic cu mai multa buna dispozitie.

    Sticlele de apa intotdeauna la indemana

Aproape in toate casele sticlele de apa sunt insirate peste tot, si ar trebui puse doar intr-un singur loc. De aceea, ar fi bine sa luati un biblioraft si sa-l folositi pentru a va organiza sticlele intr-un mod mult mai accesibil.

    Folositi-va de potentialul spatiului de sub chiuveta in mod ingenios

Pornind de la ideea de baza: sa aveti totul la indemana, trebuie sa valorificati orice spatiu din bucatarie. Precum sacii de gunoi, pusi pe o rola asemenea hartiei igienice, camuflati in spatiul de sub chiuveta care deseori nu este folosit in mod practic in bucatarie.

    Tocator integral, multifunctional

Acum va puteti bucura de un tocator multifunctional in cativa pasi simpli. Transformati un raft de bucatarie in tocator integrat prin mijlocul caruia se scurg resturile intr-un cos de dedesupt. Este o idee de-a dreptul inovatoare si foarte practica in acelasi timp.

    Un sertar etajat pentru tacamuri

Daca aveti o multime de seturi de tacamuri de bucatarie atunci acest sertar reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra. Etajati sertarul in care le tineti pentru o mai buna administrare si un acces mai facil.

Cantar electronic

Masuratorile din bucatarie ne solicita din ce in ce mai mult in bucatarie mai ales daca sunteti un incepator, in acest domeniu. De aceea economisiti timp folosind solutii noi de cantarit produsele alimentare.

    Masuta retractabila

Aceasta idee este recunoscuta de majoritatea persoanelor ca fiind una de baza in ale bucatariei. Masuta retractabila, pe role este foarte practica, o puteti folosi pentru framantat aluatul sau o multitudine de alte activitati. Spatiul nu a fost niciodata folosit mai inteligent pana acum, deoarece aceasta va ajuta sa finalizati cu succes mai multe actiuni .

    Organizati-va eficient

Daca vreti sa fiti sigur ca fiecare spatiu este organizat asa cum se cuvine, atunci pe interiorul unui dulap, insirati-va toate ustensilele necesare curateniei in bucatariei pentru a nu mai cauta dupa ele, in locuri diferite data viitoare cand veti avea nevoie de ele. Acesta va fi un mic organizator practic si util.

Asadar daca nu vreti sa mai vedeti lucruri haotice in bucatarie, si nu vreti sa mai inghesuiti tot felul de obiecte in mod dezordonat pe ici pe colo, atunci este momentul ideal sa incepeti sa le organizati intr-un spatiu de depozitare simplu si eficient astfel incat sa le aveti aproape si la indemana mereu.